torsdag 21 januari 2010

Nu nu jäklar!

Här kommer ett till inlägg ;)

Idag har katten Jansson blivit kastrerad och fått en tatuering i örat, just nu ligger han och sover, lite trött förstås. Han ville gå ut direkt när vi kom hem men doktorns order var husarrest idag. Även om han ser pigg ut så är väl reflexerna inte på topp så då är det bättre att han är inne.

Tycker det är lite underligt att det fortfarande finns dom som inte kastrerar sina katter. För mig har det alltid varit självklart! Tänk så många som blir less på fräsar som springer och pinkar överallt! Katt hatet bara växer och det blir ju knappast bättre av det.. Vi har några katter som springer på vår gård, slåss och är till o med ända upp på bron och pissar..stinker f*n! Alla oönskade kattungar som föds, och ibland händer det ju att honan föder ute nånstans och då blir det vildkatter. Nä, kastrera eller sterilisera era katter! I ljusdal kostar det 450:- för hane och 700:- för hona och då ingår det märkning i örat, så om katten kommer bort så är det lätt att hitta ägaren genom nr-märkningen. Klart värt pengarna, eller hur! =)
Glad är jag iallafall för Janssons mamma som är lite lösaktig, annars skulle vi ju inte ha en sån underbar katt ;) Och Kattis ägare tar ju hand om kattungarna och hittar hem åt dom.

Jitte fäller lite smått, är väl ljuset som gör det. Tänk när hon börjar fälla på riktigt, hua, då är det hår överallt!! Och tänk när det blir vår! Sommar! Jag längtar..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar